Hoofdmenu

Inlogformulier

Op deze pagina vind u de door ons ontwikkelde algemene producten.

De DT57 serie gesynchroniseerde digitale klokken/timers zijn dankzij de flush inbouw ideaal toepasbaar in cleanrooms. Laboratoria, farmaceutische cleanrooms, industriële cleanrooms, medische ruimten (o.a. operatiekamers), zijn typische omgevingen waar flush wandklokken met afleesbaarheid op afstand zijn vereist.

Doordat de DT57 klokken/timers op zowel conventionele wijze gesynchroniseerd kunnen worden, als ook via NTP op ethernet basis, is inzetbaarheid in nieuwbouw, renovatie en ook in de vervangingsmarkt mogelijk. De grote 57mm segmenten zorgen voor een goede leesbaarheid, ook in grotere ruimten. De timer/stopwatch functionaliteit kan zowel middels hardware inputs worden aangestuurd en opgeroepen, evenals via MODBUS TCP communicatie middels de netwerk verbinding.

Configuratie van het systeem wordt uitgevoerd via de web interface van de klok. Unieke, onderscheidende parameters welke in de DT57 klokken/timers kunnen worden ingesteld zijn: helderheid van de segmenten en de LED’s, timer en stopwatch functionaliteit, synchronisatie via hardware 24V puls (indien geen NTP synchronisatie mogelijk is), export van de actuele klok/timer-tijd naar management systemen of een Gebouw Beheer Systeem. 

Aanpassing van de parameters en instellingen kan voorafgaand aan plaatsing en oplevering van het systeem plaatsvinden en kunnen ten allen tijde gewijzigd worden.

De VD625-2 duo dimmer is een tweevoudige 1-10V industry standard dimmer, welke aangestuurd wordt middels een 0-10V signaal. 

Door de compacte bouwvorm is deze dimmer bij uitstek geschikt om te worden toegepast in installaties of installatiekasten waarbij compacte/efficiënte bouw noodzakelijk is. 

De 0-10V aansturing maakt het mogelijk flexibele aansturing van het dimming niveau te beheren, met name in automatiserings- installaties kunnen complexe scenario sturingen en integratie van verschillende (kleur)verlichtingdelen worden gerealiseerd. 

De VD625-2 duo dimmer betrekt zijn voeding uit het 1-10V circuit vanuit het verlichtingsarmatuur. De VD625-2 wordt ingezet in verlichting installaties in medische, industriële en domotica omgevingen.

Een modulair opgebouwd 7 inch touchscreen systeem bestaande uit:

- een op specificatie geproduceerd bracket
- een 7" display met geïntegreerde 4-wire touch laag
- display controller board met VGA/DVI ingang
- touch controller
- display bediening

Optioneel is een PC systeem leverbaar wat middels een VESA-mount achterop het bracket gemonteerd kan worden.

Dit systeem is ontworpen ter vervanging van complete zogenaamde panel PC's.
Hierbij dient in geval van falende componenten veelal het complete systeem vervangen te worden.

Hiermee is het mogelijk om op eenvoudig wijze het display, de touch controller of de PC zelf te vervangen, wat enorme kosten besparing met zich mee brengt.

Een bracket ontworpen en geproduceerd naar uw eigen eisen/wensen en maatvoering is mogelijk. Specificaties van de gebruikte componenten kunt u opvragen middels het contactformulier. Voor enkele voorbeeld foto's kunt u kijken in de fotogallerij onder het item productfoto's.

Producten

Fotogallerij

Databladen