Hoofdmenu

Inlogformulier

De DT57 serie gesynchroniseerde digitale klokken/timers zijn dankzij de flush inbouw ideaal toepasbaar in cleanrooms. Laboratoria, farmaceutische cleanrooms, industriële cleanrooms, medische ruimten (o.a. operatiekamers), zijn typische omgevingen waar flush wandklokken met afleesbaarheid op afstand zijn vereist.

Doordat de DT57 klokken/timers op zowel conventionele wijze gesynchroniseerd kunnen worden, als ook via NTP op ethernet basis, is inzetbaarheid in nieuwbouw, renovatie en ook in de vervangingsmarkt mogelijk. De grote 57mm segmenten zorgen voor een goede leesbaarheid, ook in grotere ruimten. De timer/stopwatch functionaliteit kan zowel middels hardware inputs worden aangestuurd en opgeroepen, evenals via MODBUS TCP communicatie middels de netwerk verbinding.

Configuratie van het systeem wordt uitgevoerd via de web interface van de klok. Unieke, onderscheidende parameters welke in de DT57 klokken/timers kunnen worden ingesteld zijn: helderheid van de segmenten en de LED’s, timer en stopwatch functionaliteit, synchronisatie via hardware 24V puls (indien geen NTP synchronisatie mogelijk is), export van de actuele klok/timer-tijd naar management systemen of een Gebouw Beheer Systeem. 

Aanpassing van de parameters en instellingen kan voorafgaand aan plaatsing en oplevering van het systeem plaatsvinden en kunnen ten allen tijde gewijzigd worden.

Producten

Fotogallerij

Databladen